Jedino o čemu se priča nakon MTV-jevih nagrada su Beyonceine suze

Screenshot: MTV

OVE NEDJELJE navečer u Los Angelesu su održane MTV-jeve video nagrade.

A ono o čemu svi pričaju je nastup Beyonce. Pri početku nastupa pjevačica kazala: "Dobrodošli u moj svijet" nakon čega je uslijedilo 17 minuta njezinih pjesama. Počela je s "Mine", prešla u "Haunted", a onda otpjevala i dijelove "Drunk In Love," "Partition," "Flawless" i "XO".

Usto, najviše je pažnje izazvala činjenica da su joj se na pozornici pridružili Jay Z i Blue Ivy čime se slavni par direktno osvrnuo na glasine o razvodu koje se u posljednje vrijeme šire internetom. Jay Z je na pozornicu sa sobom doveo Blue Ivy, dodijelio Beyonce nagradu Michael Jackson Video Vanguard Award nazvao je "najvećom živućom izvođačicom", na što je zasuzila i oslovila ga s "moj ljubljeni". Blue Ivy je zapljeskala mami, a internet je poludio.

Inače, Miley Cyrus osvojila je nagradu za video godine s "Wrecking Ball". Spot je snimio modni fotograf Terry Richardson, poznat po fotografijama seksualnog karaktera.

Miley je ostala sjediti u publici zadržavajući suze dok je beskućnik, kojeg je poslala na pozornicu, primio njezin kipić. On je održao govor u korist 1,6 milijuna djece i mladih bjegunaca i beskućnika u SAD-u.

Nominirani za najbolji video-spot ove godine bili su i Beyonce za "Drunk in love", Iggy Azalea za "Fancy", Pharrell Williams i "Happy" te Sia za "Chandelier".

"Dark Horse" Katy Perry, duo s reperom Juicy J, proglašen je najboljim videom umjetnice dok se pjevač Ed Sheeran (23) nametnuo u muškoj kategoriji sa "Sing", duom s Pharellom Williamsom.

Mlada Ariana Grande (21) proglašena je najboljom u kategoriji najboljeg pop videa za "Problem".

Puni popis dobitnika možete potražiti ovdje.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara