Jenna Jameson uhićena zbog napada

Foto: Twitter

NAJPOPULARNIJA svjetska (bivša) porno glumica uhićena je proteklog vikenda prije proslave svog rođendana u Kaliforniji.

Prema pisanju TMZ-a ova je 38-godišnjakinja oko 20 sati ove subote napala neidentificiranu žrtvu u Newport Beachu prije nego što se njezina rođendanska zabava pošteno zahuktala. Spomenuta "žrtva" uspjela ju je obuzdati te zadržati na istom mjestu do dolaska policije. Jameson je potom privedena, optužena za napad, a nedugo nakon toga i puštena.

Jameson će 09. travnja napuniti 39 godina, ali rođendan slavi još od prošlog mjeseca, a kulminacija je trebala biti ove subote u klubu u Newport Beachu. Nije poznato je li stigla na zakazani party.


Ipak, ona ima drukčiju priču, koju je objavila na Twitteru. Tvrdi da je "prijateljica" i osobna asistentica Britney Markham provalila u njezinu kuću i opljačkala je: "Wow, upravo me opljačkala prijateljica @britneymarkham ona je mene optužila da sam je ispljuskala, a provalila je u moj dom i sve uzela".

Detalji ovog događaja ostaju nerazjašnjeni, kao i činjenica je li Jameson uopće prijavila policiji spomenutu pljačku ili samo zabavlja svoje vjerne sljedbenike na popularnoj društvenoj mreži te što se dogodilo prije, napad ili pljačka.
 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara