Još jedna poslastica "golog kuhara": U Hrvatsku stiže časopis Jamieja Olivera

Foto: Press

LISTOPAD je vrijeme kad će svi fanovi vjerojatno najpoznatijeg TV kuhara doći na svoje. Nakon brojnih knjiga i TV emisija, na kioske u cijeloj Hrvatskoj stiže i prvi broj časopisa Jamie!

Stvar se "zakuhala" prošli tjedan kad je Robert Čoban, vlasnik Color Press Group, najvećeg izdavača časopisa u regiji, parafirao licencni ugovor s urednikom magazina Jamie Andyjem Harrisom.

Hrvatska tako postaje jubilarna deseta država u svijetu u kojoj izlazi trenutno najtraženije kulinarsko izdanje u svijetu gastronomije. Entuzijazam i žar kojim Jamie Oliver već godinama pristupa pripremi svakog, pa i najjednostavnijeg jela, moći ćete osjetiti i u samom časopisu kroz domišljate recepte sa svih kontinenata prezentirane na eko papiru.

Kako bi izdanje doista ponudilo maksimum čitateljskoj publici, sam Jamie Oliver je angažirao i svoje kolege i prijatelje, redom vrhunske svjetske kulinarske zvijezde, te se u izdanju pojavljuju i njihovi recepti uz respektiranje filozofije kvalitetne, lako spravljive i ponajprije iznimno ukusne hrane.
 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Magazin Jamie ujedno je prvi inozemni kulinarski naslov takvog kalibra na domaćim kioscima, te predstavlja nešto sasvim drukčije od svega što se trenutno nudi hrvatskoj čitalačkoj publici. Lifestyle časopis o hrani kakva bi trebala biti, ili časopis o hrani koja će definirati vaš lifestyle, na vama je da sami prosudite.

Unatoč ograničenoj količini koja je određena strogim licencnim ugovorom, nadamo se da će apetit svih domaćih foodieja biti zadovoljen! Početkom listopada potražite prvi broj magazina Jamie na svim boljim prodajnim mjestima u Hrvatskoj, s porukom koju je Jamie Oliver osobno posvetio hrvatskim čitateljima i čitateljicama! 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara