Justin Bieber liječi: Teško bolesna djevojčica reagira samo na njegove pjesme

Justin Bieber liječi: Teško bolesna djevojčica reagira samo na njegove pjesme

Foto: JLP

JUSTIN BIEBER obećao je susresti se s mladom obožavateljicom koja pobjeđuje tešku bolest zahvaljujući njegovoj glazbi.

Megan Ham iz Vancouvera pati od rijetke bolesti koju ima samo 1.500 djece diljem svijeta i zbog koje ne može hodati ni pričati. Liječnici su predviđali da Megan zbog lizencefalije neće doživjeti svoj drugi rođendan, ali njoj je sad 11 godina i iako su roditelji upozoravani da vjerojatno od nje nikad neće doživjeti nikakvu reakciju ona reagira na - Justina Biebera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Njega joj nikad nije dosta", izjavila je Meganina majka, a njezini su profesori bili ti koji su prvi primijetili da djevojčica na kanadsku superzvijezdu reagira osmjehom i udaranjem nogu. "On joj pomaže da preživi dan. Zbog njega je sretna", izjavila je Meganina učiteljica, prenosi Fox 12 News.

Meganina reakcija na Bieberovu glazbu nešto je za što su liječnici mislili da nikad neće biti moguće u njezinom slučaju i njezinoj je obitelji pokazalo da postoji mogućnost interakcije s njom: "Ovo nam je otvorilo mnoga vrata", ispričao je njezin otac Michael.

Nedugo nakon što su Meganinu priču prenijeli mediji, Bieber je na svom Twitteru napisao: "Megan ostani jaka zbog mene i ja ću se potruditi da se sretnemo kad dođem u Portland. Volim te i hvala ti", a Hollywood Life izvjestio je da će se susret dogoditi ovog listopada.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara