Kada bi barem bili aktivniji: Pogledajte izbrisane poruke hrvatskih političara

Screenshot: Politwoops

POLITWOOPS, stranica na kojoj možete pronaći sve izbrisane tweetove političara diljem svijeta, ima i grupu posvećenu hrvatskim političarima.

Riječ o objavama koje su izbrisane nedugo nakon objave. Od onih koje su uklonjene zbog pravopisnih grešaka, pa sve do onih koje su maknute zbog neprimjerenosti.

Iako se na stranici ne može naći velik broj statusa domaćih političara, dominiraju objave Frana Kušete, člana posebnog tima zaduženog za imidž Vlade na društvenim mrežama, čije su obrisane objave ujedno i najzanimljivije ("Imam tu teoriju po kojem je Karamarko zapravo Tuđmanov vanbračni sin"), a tu je i niz objava Vlade RH koje su velikim dijelom uklonjene zbog pravopisnih pogrešaka i tipfelera (#Ministrica Vesna Pusić za @RTLDanas: "Dogovor je bio s @vladaRS da se Memorandumi istovaramo objave prije sjednica Vlade.").

Tu su još i objave Marka Rakara, Gordana Marasa, Vojka Obersnela, Miranda Mrsića, Marije Lugarić i Mladeži HDZ-a iz Splita, ali uglavnom je riječ o tipfelerima.

Nažalost, teško je pronaći neki "sočan" komentar koji je uklonjen, a bio bi zabavan širem čitateljstvu, međutim, dobro je tu i tamo provjeriti što objavljuju i brišu političari aktivni na društvenim mrežama.  

Naravno, pod uvjetom da domaći političari postanu aktivniji. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara