Kalmeta o Jurkotićevoj podvali: Nazvao sam broj koji mi je dao - bio je nedostupan!

Kalmeta o Jurkotićevoj podvali: Nazvao sam broj koji mi je dao - bio je nedostupan!

Foto: Arhiva

NAKON što je prije desetak dana primio poziv od lažnog tajnika Mladena Bajića, Božidar Kalmeta postao je glavna vijest u svim domaćim medijima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Da je nasjeo na podvalu Davora Jurkotića koji se predstavio kao dotični tajnik (inspektor Tokić) bilo je sasvim jasno već u samom razgovoru, ali to Kalmetu nije spriječilo da ustvrdi da nije ozbiljno shvatio poziv (ali i da je unatoč tomu pokušao dobiti fantomskog Tokića na telefon).

Naime, na današnjem aktualnom satu zadarskog Gradskog vijeća te se teme dotaknuo vijećnik Antun Novoselović koji je gradonačelnika pitao kako je moguće da nasjedne na takvo nešto, ali i što se događalo nakon poziva.

"Drago mi je da to pitate. Jurkotić se inače bavi takvim šalama. Taman sam bio krenuo na Dane turizma, ali reći ću vam, nije me navukao. Bio sam vrlo oprezan. Na kraju sam uzeo njegov broj. Naravno, zvao sam taj broj, ali bio je nedostupan. Bilo mi je sve to skupa potpuno neprimjereno. Bio sam kulturan i fin. Shvatio sam to kao jednu malo neslanu šalu, ali ne ljutim se. Svatko radi svoj posao", odgovorio je Kalmeta, piše eZadar.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara