Kolinda u timu ima modnog znalca koji je žario i palio po Turskoj

Kolinda u timu ima modnog znalca koji je žario i palio po Turskoj

Screenshot: AnkaraScene

DARIO MIHELIN čovjek je koji je odabran za Kolindinog savjetnika za vanjsku i europsku politiku. Ali, on nije samo to, već i uglađeni modni znalac.

Točnije, Mihelin se kroz 2013. godinu u nekoliko navrata na stranici Ankara Scene pojavljivao kao "Elegant of the Week", odnosno kao najbolje odjeveni političar tjedna. U tom periodu Mihelin je radio u hrvatskoj ambasadi u Turskoj, odakle je i stigao u Kolindin tim.

O njemu se pisalo: "Mihelin je još jedan član diplomatske zajednice koji izgleda zanosno na društvenim događanjima otkad je stigao iz Washingtona", "Najelegantniji ovaj tjedan bio je bez sumnje Dario Mihelin, novi savjetnik u hrvatskoj ambasadi. Ovaj tjedan na službenom događanju izgledao je svježe i elegantno u svijetloplavoj košulji i ljubičastoj kravati" te "Mihelin je jedan od najhrabrijih članova diplomatske zajednice sa svojim izborom boja. Ovog tjedna na eventu se pojavio u tamnom odijelu s jarko ružičastom kravatom i maramicom".Eto, Kolinda je našla savjetnika za vanjsku politiku i modu u jednom. Više pogledajte ovdje.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara