Kolindina srednja škola u Los Alamosu: "Ponosni smo na sva njena postignuća"

Kolindina srednja škola u Los Alamosu: "Ponosni smo na sva njena postignuća"

Foto: Los Alamos Yearbook/KOB 4

KOB TV 4, televizijska postaja u Novom Meksiku, objavila je članak o novoizabranoj hrvatskoj predsjednici pod naslovom "Maturantica srednje škole Los Alamosa izabrana za predsjednicu Hrvatske" u kojem prenosi izjavu ravnatelja srednje škole koju je pohađala Kolinda Grabar-Kitarović.
 
"Kolinda je u našoj školi maturirala 1986. Jako smo ponosni na sva njena postignuća, njen rad za NATO i obnašanje dužnosti ministrice vanjskih poslova Republike Hrvatske. Želimo joj sreću na njenoj novoj dužnosti", rekao je ravnatelj, dr. Eugen Schmidt.
 
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sreća će joj svakako trebati, s obzirom na njenu najavu da će Hrvatsku učiniti najrazvijenijom zemljom na svijetu, a osim izjave ravnatelja Kolindine srednje škole, KOB 4 u članku još samo kratko izvještava o tome da će Kolinda Grabar-Kitarović tako postati prva žena na ovom predsjedničkom mjestu, nakon što stupi na dužnost 19. veljače ove godine.
 
Detaljnijih komentara na društveno-političku pozadinu izbora nema, ali je uz članak objavljena simpatična crno-bijela Kolindina fotografija iz srednjoškolskih dana.

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara