Komentari vršnjakinja natjerali je na skidanje kila, a sad je missica

Komentari vršnjakinja natjerali je na skidanje kila, a sad je missica

Foto: KeliKryfko

KELI KRYFKO ima 23 godine i natječe se na izboru ljepote.

Ali, njezina priča ne bi bila nimalo posebna da ova djevojka nekoć nije nosila goleme konfekcijski brojeve. S težinom se borila već u srednjoj školi: "Imala sam preko 90 kilograma", prisjetila se prepričavajući kako je s 14 godina donijela odraslu odluku koja joj je promijenila život.

A ono što ju je na to natjeralo bilo je neugodno iskustvo: "Morala sam testirati fizičku spremnost u školi i na testu sam imala nula bodova. Otišla sam u svlačionicu, nadajući se da nitko neće primijetiti, kad sam čula kako neke cure pričaju: 'Možeš li vjerovati da ona debela cura nije mogla napraviti ništa?', kazala je jedna od njih".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Taj je komentar postao motivacija za Kryfko: "Znala sam da više ne želim da me se tako opisuje", ispričala je za CBS i dodala: "Počela sam uvoditi promjene. Počela sam piti više vode, jesti voće i povrće, izbacila sam prženu hranu". Takvim načinom prehrane u godinu i pol smršavjela je više od 30 kilograma.

Ti su dani sad davno iza nje, budući da je nedavno osvojila titulu Miss južnog Teksasa, a u srpnju se sprema za izbor Miss Teksasa. O gubitku kilograma njezin trener kaže da je za to 80 posto zaslužna prehrana, a 20 posto tjelovježba: "Jedite do šest malih obroka dnevno. Fokusirajte se na to da u svakom ima proteina". Keli se slaže i dodaje: Uvijek kažem ljudima: trbušnjaci se rade u kuhinji, ne u teretani".
 

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara