Komentirao vlastitu fotku s tjeralice na Facebooku pa ga uhitili

Komentirao vlastitu fotku s tjeralice na Facebooku pa ga uhitili

Foto: Facebook

KADA je za vama izdana tjeralica, vjerojatno ne želite privlačiti previše pažnje.

Nicholas Emond iz New Hampshirea doznao je na teži način ono što bi vjerojatno svatko osim njega pretpostavio. Naime, nakon što je jedna televizijska postaja na svojoj Facebook stranici objavila njegovu fotografiju s policijske tjeralice, Emond je pod svojim Facebook pseudonimom "Sin Demon" fotografiju komentirao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
On je navodno kršio uvjete puštanja iz zatvora pod nadzorom, a prethodno je bio osuđen za ilegalno posjedovanje vatrenog oružja. Čini se kako je komentarima htio ljude uvjeriti da nije za ništa kriv te da je policija za njim bezrazložno podigla hajku.

Kako piše Huffington Post, Emonda "nije teško promašiti", s obzirom da ima tetovaže po licu i brojne piercinge, no on je očito na sebe morao privući još pažnje što je dovelo do njegovog skorog uhićenja.

Iako se nije odazivao na kucanje na svoja ulazna vrata, policajci su u petak ujutro provalili u Emodnov stan i uhiti 27-godišnjaka bez daljnjih incidenata.

U komentarima na Facebooku Emond je napisao da su optužbe protiv njega "sranje" te da mu je vlada "uništila život". Dodao je i kako nije naoružan, a pogotovo opasan po ljude oko sebe, no čini se kako njegovi apeli nisu zasad promijenili ničije mišljenje.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara