Ljubav jača od neizvjesnosti i straha: Svakoga dana piše svom dragom, jednom od putnika u nestalom zrakoplovu

Foto: Facebook

DRAMA oko nestanka malezijskog zrakoplova još uvijek traje.

A u čitavom tom ludilu djevojka jednog od putnika nestalog aviona na svojoj stranici na Facebooku objavljuje ljubavne poruke koje su u kratkom roku obišle svijet.

Njezino je ime Sarah Hamil Bajc, a u svojim je porukama voljenom Philipu Woodu opisivala kako joj izgledaju dani i objavljivala informacije koje je on propustio otkad je avion nestao 8. ožujka, obraćajući mu se kao da negdje čita njezine objave.

"Moj najdraži Philipe...prošlo je nekoliko ludih dana. Pozitivna energija se diže i diže. Možeš li je osjetiti? Moja teta Mary poslala je divnu fotografiju sa svoje farme u Virginiji. Cvijeće je nevjerojatno. Izgleda tako nježno, ali vrlo je odlučno kad treba proći kroz zamrznuto tlo na kojem još ima snijega. Podsjeća me na djetinjstvo i na tvoj duh. Možeš prebroditi ovo! Volim te jako puno. Molim te pazi na sebe", napisala je u jednoj objavi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osim objava direktno upućenih Philipu, Bajc objavljuje i linkove na vijesti o tome što se događa sa zrakoplovom, nerijetko vidljivo frustrirane zbog dugog iščekivanja. U četvrtak je za ABC kazala da se nada da su putnici još živi, ali i da je "spremna" i na to da joj se Wood ne vrati.

Bajc je profesorica u poslovnoj školi u Kini i namjeravala se svojem dečku pridružiti u Kuala Lumpuru gdje su planirali započeti zajednički život. Wood je bio na putu za Peking da bi joj pomogao u selidbi kad je avion nestao.

"Rizik neznanja me najviše plaši. Kad ne znate, rana postaje sve veća i veća. Ne samo da ne može početi zacjeljivati, samo postaje gora", zaključila je.

Njezine ljubavne poruke možete pronaći ovdje.


ABC US News | ABC Business News

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara