Loša godina za Brada Pitta: Kriza na blagajnama, kriza u karijeri, a tu je i kriza srednjih godina

Foto: JLP

NAKON što je njegova reklama za parfem Chanel 5 tragično podbacila, a proglašena je i promašajem godine, oni upoznati s kretanjima u Hollywoodu počinju tvrde da je vrijeme Brada Pitta počelo prolaziti.

Štoviše, izvor blizak Pittu tvrdi da glumac, koji je jučer proslavio 49. rođendan, prolazi krizu srednjih godina. U njegovom slučaju to nije mlađa djevojka ili sportski auto već Oscar.

Gubitak Oscara teško mu je pao

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Trenutno mu ne ide, a blizu je pedesete. Reklama za Chanel predmet je sprdnje, a on nije navikao na kritiku. Ima prilično visoke standarde i očekuje najbolje kada je riječ o njegovom poslu", rekao je izvor.

"Bio je nominiran za Oscara, ali nije ga dobio i to mu je teško palo. Želi ga osvojiti do pedesete, a čini se da se to neće dogoditi", dodao je izvor za The Sun.

Trzavice s Angie?

Nema ga na naslovnicama jer traže se mlađi, filmovi mu propadaju na blagajnama ("Killing me Softly"), a čak i u vezi s Angelinom Jolie ima određenih trzavica iako planiraju vjenčanje. Naime, Angie se zaljubila u Europu, a on ipak želi biti bliži mjestu odakle dolazi.

No, možda će 2013. biti godina Brada Pitta jer njegov "World War Z" prebačen je za sredinu godine.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara