Maja Šuput: Imam puno prijatelja u Beogradu, ali nikad ne bih bila s njima, ženskaroši su

Maja Šuput: Imam puno prijatelja u Beogradu, ali nikad ne bih bila s njima, ženskaroši su

Foto: Press

MAJA ŠUPUT javnost redovito putem društvenih mreža izvještava o svemu što joj se događa u životu, od koncerata do putovanja u daleke destinacije, no fotografijama ne otkriva baš ništa o svom ljubavnom životu. Razlog za to je jednostavan - nema ljubavi, ni na Instagramu ni u stvarnom životu.

"Nitko mi se ne sviđa. Moje prijateljice su uvjerene da ja imam ogromni problem jer ne želim spustiti kriterije, a ja to stvarno ne želim", priznala je pjevačica u razgovoru za Index.

Na pitanje kakvi su njeni kriteriji i što bi trebao imati onaj savršeni, odlučno odgovara: "Sve".

"Ja sam toliko kritična da meni ništa nije dovoljno dobro, iako bih voljela da nisam takva. Obećala sam svima da ću sad stvarno nekom dati šansu, jer ja nikom ne dam ni šansu. Meni su svi grozni, ovaj ne zna lijepo hodati, onaj ima ružne hlače, ima krivo zalizanu kosu, zubi mu nisu dovoljno bijeli, nije završio fakultet... Ja bih sve", otkrila je.

Nekoliko poznatih Hrvatica sreću u ljubavi pronašlo je u Beogradu, no plavokosa pjevačica uvjerena je da tamo ne stanuje njen idealni muškarac.

"Mene zanima ljubav baš preko granice, preko granice Balkana. U Beogradu imam jako puno muških prijatelja, koji su fantastični muškarci, uspješni su i zgodni, ali oni su ženskaroši, a ja to ne volim. Ja ne volim muškarce koji su skloni varanju. To su mi oni sami rekli najozbiljnije, takvi su i ne mogu si pomoći. Ja bih ipak htjela vjernog muškarca, ako je moguće", rekla nam je. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara