Maja Šuput proslavila rođendan uz tortu u obliku penisa, Grubnić joj poručio: Volim te, ljubavi!

Maja Šuput proslavila rođendan uz tortu u obliku penisa, Grubnić joj poručio: Volim te, ljubavi!

Foto: Instagram

NA PROSLAVI 36. rođendana Maje Šuput sinoć je bilo veselo, o čemu svjedoče i fotografije koje je sa svojim fanovima podijelila na instagramu.

Poklona nije nedostajalo, a posebno je zanimljiva bila torta u obliku penisa.

"Moji prijatelji imaju stila, zar ne?", napisala je Maja.

Na rođendanu je, naravno, bio i njen stilist Marko Grubnić. Lijepu pjevačicu i Marka ne veže samo posao, nego i dugogodišnje prijateljstvo, a u čestitci koju je posvetio Maji na Intagramu nije štedio riječi.

"Smatram se iznimno sretnim i bogatim zbog toga što te imam, zlato moje neprocjenjivo... volim tvoju najčišću i najiskreniju dušu, volim tvoj osmjeh, prijateljski izgled, sve u vezi tebe je savršeno... Svaki trenutak našeg prijateljstva je bio jedinstvena avantura, a nadam se da smo tek počeli... Zaslužuješ čitav svijet, a čitav svijet ćeš i dobiti... Želim ti divnu noć i divnu godinu draga moja.... Volim te!!! Sretan rođendan ljubavi moja" napisao je Grubnić uz fotografiju s Majom.

Rođendansku feštu pjevačica je na svojem je Instagram profilu prethodno najavila seksi fotografijom na kojoj pozira u visokim potpeticama i s minimalnom količinom odjeće na sebi.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara