Maras HDZ-ovce usporedio s mračnim silama iz "LOTR-a": Vratite se u Sjenu! Nećete proći!

Maras HDZ-ovce usporedio s mračnim silama iz "LOTR-a": Vratite se u Sjenu! Nećete proći!

Foto: Hina/Facebook

MINISTAR Gordan Maras osvrnuo se na svom Facebook profilu na objavu HDZ-a o ljudima koji će im voditi kampanju. Njegov status prenosimo u cijelosti:

"Kada vidim tko je alternativa vladi koje sam dio na sljedećim izborima uplašim se za Hrvatsku i mogućnosti da oni pobjede. Predstavnici najkorumpiranije vlade, one Ive Sanadera. Kao da nas proganjaju aveti iz prošlosti. Karamarko, Brkić, Kalmeta, Šuker, Jandroković...

Tko misli da su njima reforme na pameti grdno se vara. Dobro da još među njihovim kandidatima nema još i Pašalića pa da se vratimo u devedesete. Kad vidim tu ekipu iz HDZ-a slogan SDP-a na izborima treba biti ne "Naprijed" nego kao u devedesetima "Dobar život svima, a ne samo njima".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Predstavici najkorumpiranije vlade + najnepopularniji političar Karamarko formula za siguran povratak Hrvatske u prošlost. Ne smijemo to dopustiti.

"You cannot pass," he said. The orcs stood still, and a dead silence fell. "I am a servant of the Secret Fire, wielder of the flame of Anor. You cannot pass. The dark fire will not avail you, flame of Udûn. Go back to the Shadow! You cannot pass."".

Usput je priložio i prigodnu ilustraciju (naslovna fotografija) scene borbe između Gandalfa i Balroga na koju se u posljednjem dijelu teksta referirao.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara