Mark Knight: Jedan od najuspješnijih DJ-a i producenata u Culture Clubu Revelin

Mark Knight: Jedan od najuspješnijih DJ-a i producenata u Culture Clubu Revelin

Foto: PR

NAKON veličanstvenog Carl Coxa u goste Culture Cluba Revelin dolazi Mark Knight, jedan od najuspješnijih DJ-a i producenta trenutno u svijetu, koji je odgovoran za neke od najvećih dance hitova ovog desetljeća.

U karijeri koja se proteže gotovo cijelo desetljeće, Mark nije napustio stranice DJ Mag Top 100 DJ-a. Još od samog ulaska među najveće DJ bio je nominiran za Grammy, a njegovi hitovi izvode se na najlegendarnijim partijima širom svijeta.

Kao producent Mark je izgradio reputaciju sa izvanrednim hitovima kao što su Man With The Red Face (feat. Funkagenda), Downpipe (feat. Underworld), Beautiful World (feat. Tiesto) i Nothing Matters (feat. Skin). Nominiran je za rad Black Eyed Peas platinastom albumu „The-End“ koji spada među 3 najprodavanija albuma na Beatport’s ‘Best Sellers List’, te za IDMA za njegov tjedni radio show Toolroom Knights.

Markovi remixi Florence & The Machine’s „You’ve Got The Love i njegov singl „Your Love“ su zadnji veliki uspjesi kojima osvaja top ljestvice. Kao DJ, priznat je u cijelom svijetu zbog svojih nevjerojatnih sedmosatnih setova. 2006. započinje s Toolroom Knights&Mark projektom, a danas su njegovi učenici rezidenti na poznatim destinacijama kao što su Space –Ibiza, Ministry of Sound –London, Cocoon – Frankfurt, a domaćini su i Toolroom arena na eminentnim festivalima kao što su SW4, Global Gathering i Dance Valley.

Sve ova mjesta i hitovi svjedoče o kvaliteti Knightovog rada, a zašto se hordi njegovih obožavatelja svakodnevno pridružuju novi ljudi, možete posvjedočiti na njegovom nastupu 30.5.2014 u Culture Clubu Revelin.

Ulaznice u pretprodaji 70 kn, VIP u pretprodaji 120 kn, na dan koncerta 100 kn, VIP ulaznica na dan koncerta 150 kn.

Pretprodajna mjesta:

Caffe “BRAZIL” – DOC
Sport caffe “BALUN” – Mokošica
Caffe Bar “PARADISO”

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Caffe Bar “CASABLANCA”
Caffe Bar “MICRO”
Caffe Bar “DIX”
Caffe Bar “LAUS” (TC MERCANTE)
Lounge Bar “CULTO””
Caffe Pizzeria "BLUE PLANET"
Club “23”
Caffe Bar “Zino”
Caffe Bar B4Revelin

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara