Mike Tyson: Prebio sam sedam prostitutki dok sam bio na kokainu, morfiju i konjaku

Foto: JLP

"LJUDI, ja sam zaista životinja, samo što sam lijepo odjeven", rekao je Mike Tyson i tako započeo priču o danima kada je zaista dotaknuo dno dna. Za Las Vegas Weekly ispričao je kako je jednom prilikom brutalno prebio sedam prostitutki. Nakon tog incidenta otišao je na odvikavanje od alkohola i droga, o kojima je bio ovisan dugo vremena.

"Istodobno sam šmrkao kokain, intravenozno uzimao morfij, pio Viagru i konjak te pušio marihuanu. Gledao sam tih sedam prostitutki i postao paranoičan. U mene je ušao vrag. Izudarao sam ih, izvrijeđao i potjerao", ispričao je boksač o incidentu koji se dogodio 2009. godine u jednoj hotelskoj sobi. Otad je čist, a ovih dana krenuo je s nastupima u kabare showu u Las Vegasu.

Bivši svjetski prvak u teškoj kategoriji ima iza sebe zaista ružnu prošlost. 1989. godine ostavila ga je glumica Robin Givens jer ju je tukao, a proveo je i tri godine u zatvoru zbog silovanja natjecateljice izbora za Miss Black America. Ipak, kap koja je prelila čašu bilo je sedam brutalno pretučenih prostitutki u njegovoj hotelskoj sobi.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara