Mislio je da ide intervjuirati The Rocka, a na kraju ga je on oženio: "Cijela stvar je bila luda"

Mislio je da ide intervjuirati The Rocka, a na kraju ga je on oženio: "Cijela stvar je bila luda"

Screenshot: YouTube

KOMIČAR Nick Mundy bio je umoran, znojan i odjeven u hlače s printom američke zastave kad je prošle subote došao na press konferenciju u San Andreas, gdje je planirao snimiti kratki intervju s Dwayneom Johnsonom, poznatijim kao The Rock. Umjesto konferencije, dočekalo ga je vjenčanje s njegovom zaručnicom Dilarom Karabas, a The Rock kojeg obožava od djetinjstva bio je matičar koji ih je vjenčao.

"Moja prva misao bila je: 'O sranje, nadam se da ovo ne smeta Dilari'. Druga je bila da mi je frizuru pokvarila kapa, znojan sam i imam hlače s američkom zastavom. Tada je moj najbolji prijatelj na mene navukao sako i sljedeće čega se sjećam jest da me The Rock pratio do oltara, počela je glazba, a ja sam potpisao vjenčani list. Cijela stvar je bila luda", ispričao je Mundy za Hollywood Reporter.

Mundyjevo poznanstvo s The Rockom započelo je 2013. godine, kad ga je YouTubeov kanal Screen Junkies poslao u Miami na snimanje intervjua s glumcima filma "Pain&Gain" Johnsonom, Markom Wahlbergom i Tonyjem Shalhoubom. Iz Paramounta su intervjue nazvali najgorima koje su vidjeli, no Johnsonu se svidio Mundy pa je tražio da dođe i na konferencije filmova "Herkul" i "Žestoki 7". Na jednoj od njih The Rock je odgovorio ljudima koji su napali Mundyja, a na drugoj je Mundy preklinjao Johnsona da mu bude kum. Sve su to i snimili, a sva tri videa dosad imaju oko dva milijuna pregleda na YouTubeu.

Andy Signore, potpredsjednik DEFY-ja koji je autor Screen Junkiesa rekao je da su razmišljali kako napraviti još smješniji video.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nick nam je predložio da bi The Rock trebao biti njegov kum na vjenčanju, a ja sam pomislio da bi bilo još smješnije kad Nick to ne bi znao", ispričao je. Nickova zaručnica dala je zeleno svjetlo, a Signore je kontaktirao Johnsonov tim. Saznao je da slavni snagator to želi napraviti, ali na pravi način, pa je predložio da upravo on vjenča par.

"Dwayne je tražio da Nickova zaručnica Dilara bude posve uključena u planiranje i da sve ona odobri. Želio je biti siguran da je to njen dan, a ne glupost koju izvodimo s Nickom. Ne bismo to napravili da Dilara to stvarno nije željela. No ona je bila potpuno za to i činilo joj se jako zabavnim", ispričao je Signore.

Dilara je mjesecima u tajnosti planirala vjenčanje s članovima Screen Junkiesa, koji su članovima njene i Nickove obitelji prevezli u Los Angeles. "Lagala sam o nekim stvarima, a najteže mi je bilo prešutjeti mu za vjenčanje, jer mu govorim baš sve", ispričala je.

Johnson je toliko oduševio roditelje mladenaca, da ga je Nickov otac pozvao na roštilj u njihovoj obiteljskoj kući. "Jako je drag i odvojio je svoje vrijeme za nas", dodala je Dilara.

Iako su zakonski u braku, jer je Johnson ovlašteni za sklapanje brakova, par će se još jednom vjenčati na ceremoniji koju su planirali 6. rujna. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara