Miss Uhljebara 2015: Fotke fotošopira, a ako nije dobro ispala traži medije da ih maknu

Miss Uhljebara 2015: Fotke fotošopira, a ako nije dobro ispala traži medije da ih maknu

Foto: Zagrebancija, AZOP

DUBRAVKA DOLENC, zamjenica ravnateljice Agencije za zaštitu osobnih podataka ponovno se našla u centru pažnje nakon što je Index otkrio da je u svojoj imovinskoj kartici navela kako ima kredit državne Hrvatske banke za obnovu i razvitak.

> Reagiranje odvjetnika Dubravke Dolenc

Naravno, to ne bi bio problem da Dolenc u vrijeme dobivanja kredita nije bila zaposlenica HBOR-a i to u direkciji pravnih poslova.

Sve je ovo ponovno pobudilo interes javnosti za zamjenicom ravnateljice, a jedna od zanimljivijih pikanterija iz biografije Dubravke Dolenc je njezin prošlogodišnji pokušaj da od zagrebačkog portala Zagrebancija preko svoje glasnogovornice Jelene Bulum zatraži da njezinu fotografiju objavljenu uz jedan tekst zamijene drugom koja je poslana u mailu.

Sporna fotografija

Predložena fotografija

I dok je prvotno objašnjenje bilo da je priložena fotografija "prikladnija za tekst', nakon što joj je glavni urednik portala Zagrebancija Sanjin Španović odbio uslišiti želju, zamjenica ravnateljice odlučila se za drugi, nešto iskreniji, pristup.

Naime, Dolenc je uvijeno priznala da se ipak radi o pukoj taštini pozvavši se na svoje prijatelje koji su joj rekli da je na fotografiji "ispala nesvakidašnje" i "neprepoznatljivo".

Nakon svega, uredniku portala objasnila je i da im je osim kvalitete rada "važna i estetika", a mi pak neslužbeno doznajemo i da je zamjenica izvukla lekciju pa i danas zahtijeva da se fotografije naknadno fotošopiraju prije nego završe u medijima.

U prilog tim tvrdnjama ide i niz prilično "ispeglanih" fotografija koje možemo pronaći na službenoj stranici AZOP-a.

Prvo imamo poziranje

A zatim i jednu veliku i lijepu fotku na kojoj je samo Dubravka Dolenc

Osim na Dubravkinu maskaru, puder i photoshop - pogledajte na što se još troši novac poreznih obveznika i zašto morate pokušati izbjeći plaćanje poreza i traženje računa gdje god možete.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara