Mladi Nijemac otkrio kako namjerava potrošiti 450 milijuna kuna koje je osvojio na lutriji

Mladi Nijemac otkrio kako namjerava potrošiti 450 milijuna kuna koje je osvojio na lutriji

Foto: Press

U 49. KOLU Eurojackpota izvučenom 5.12.2014. godine u Njemačkoj pokrajini Hessen, pogođen je drugi najveći dobitak ove igre u povijesti. Dobitnik u ranim dvadesetima svoj listić uplatio je na dan izvlačenja u gradu Wiesbadenu, a netom prije nego što će Sveti Nikola obići čizmice, on je dobio najveći iznos svih vremena dobiven u nekoj igri na sreću u Njemačkoj.

"Bio je to trenutak koji nikad neću zaboraviti, osjećao sam se kao u raju. Oduvijek sam sanjao o osvajanju jackpota, a sada je san postao java", opisao je sretni mladić osjećaj nakon što je istu večer pošao provjeriti brojeve putem interneta jer je čuo da je dobitnik iz Hessena.

Radi kao obrtnik i sutradan je normalno otišao na posao jer ne želi da se pročuje za dobitak, a dodaje i kako neće kupovati luksuzne automobile i odlaziti na egzotična putovanja. Kada se stiša priča o dobitniku novac planira uglavnom uložiti te postepeno prestati raditi, a jednog dana će, kaže, kupiti kuću za buduću obitelj jer trenutno nije ni u vezi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Do sada me život nije mazio, mučio sam se da spojim kraj s krajem, a koliko puta sam si mogao priuštiti odlazak na odmor mogu prebrojati na prste jedne ruke", kazao je dobitnik za čiju sreću zna samo uža rodbina.

Dobitak od 450.305.181,86 kuna donijeli su mu njegovi sretni brojevi 11, 25, 32, 42, 47 te 4 i 9, a ukupno je uplatio 10 kombinacija Eurojackpota.

Prošla godina donijela je osam glavnih dobitaka u igri Eurojackpot, od toga su po tri osvojena u Njemačkoj i Finskoj, dok je jednom Eurojackpot pogođen u Sloveniji i Hrvatskoj.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara