Mobb Deep u neočekivanom finalu najvećeg hip-hop festivala na plaži

Foto: PR

TEK JUTROS, dugo nakon izlaska sunca, završio je dosad najveći FRESH ISLAND Festival.

Preko 20 tisuća ljudi iz cijelog svijeta pohodili su After partyje, Pool i Boat partyje i koncerte na novaljskoj plaži Zrće.

FRESH ISLAND Festival prvi je festival u regiji koji je ugostio superzvijezdu kalibra RICK ROSSA, a uz njega i METHOD MANA & REDMANA te MOBB DEEP. Preko 40 DJ-jeva iz najboljih svjetskih hip hop kolektiva, uključujući legendarnog BBC-jevog voditelja TIMA WESTWOODA, jednu od vodećih njemačkih DJ ekipa CRUX SOUNDSYSTEM i najpoznatiju slovačku hip hop grupu KONTRAFAKT.

Publika u klubu Papaya, istinski hip hop fanovi sinoć su fantastično reagirali na last minute promjenu lineupa, koja je za finale FRESH ISLAND Festivala umjesto najavljenog DMX-a, prvi put u Hrvatsku dovela veterane njujorškog undergrounda MOBB DEEP. Da je plan B nekad čak bolji od plana A, dokazale su reakcije na njihove klasike koji su se redali tijekom jednoipolsatnog koncerta.

U posljednja je tri dana FRESH ISLAND Festival promijenio demografiju plaže Zrće - iz partijanera u repere, koji su grad Novalju pretvorili u modnu paradu.

FRESH ISLAND Festival produkt je domaće ekipe - u potpunosti je domaći proizvod koji je u samo tri godine postao jedan od najpoželjnijih festivala u Europi.

Ovogodišnje izdanje pratilo je 120 akreditiranih novinara iz SAD-a, Velike Britanije, Francuske, Njemačke, Slovačke, Poljske, Austrije, Slovenije i Hrvatske.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara