Motorola odlazi u prošlost

Motorola odlazi u prošlost

Foto: Motorola Facebook

AMERIČKU Motorolu kupio je kineski Lenovo prije dvije godine. Ipak, odluka je pala kako pionir u proizvodnji mobitela i laptopa prestaje poslovati pod imenom Motorola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Inače, kompaniju je prvo kupio Google, a zatim je došla u ruke šefova Lenovog 2014. nakon čega su imali i veliki rast prodaje. Nedavno su lansirali i model "Moto G" koji je stekao popularnost među korisnicima, a Lenovo je sada najavilo ukidanje imena Motorola, ali će zadržati dio "Moto" koji će biti prodavan pod njihovim brendom.

Motorola je jedan od najstarijih proizvođača mobilnih telefona, a stoje i iza prvih mobitela na preklapanje. Koristili su ih i brojni poznati među kojima je nogometaš David Beckham, kao i glumac Ashton Kuther koji je nedavno za kompaniju snimio i zanimljiv eksperiment u kojem su testirali koliko dugo ljudi mogu izdržati a da ne pogledaju svoj mobitel i prime ga u ruke.

 
Moto Experiment - Out Of Touch: How long can people go without...

Think you could you keep your hands off your phone? Watch Ashton Kutcher find out what happens when these people try. #MotoX #phonelove http://bit.ly/1MhL8Vq

Posted by Motorola on Monday, November 16, 2015
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara