Na Indiegogo platformi od sada možete skupljati novac i za kupnju stana ili - vjenčanje

Na Indiegogo platformi od sada možete skupljati novac i za kupnju stana ili - vjenčanje

Foto: Press

ORGANIZACIJA Indiegogo (indiegogo.com) dosad je nudila mogućnost apliciranja poslovnih ili umjetničkih projekata s ciljem prikupljanja novčanih sredstava za njihovo pokretanje.
 
No, ova, iznimno popularna crowdfunding platforma sada je proširila spektar projekata koje pojedinci ili organizacije mogu postaviti na stranicu pa uz poslovne projekte sada možete potpune strance diljem svijeta pokušati zainteresirati i za osobne "projekte" kao što su obrazovanje, obnova ili kupnja stana ili kuće, putovanje pa čak i - svadba.
 
Drugim riječima, na stranici Indiegogo Life možete pokušati zainteresirati društvenu zajednicu da vam pomogne u financiranju osobnih troškova, a kategorije koje se nude, a unutar kojih bi trebao biti i vaš trošak, jesu: hitni slučajevi, zajednica, sportovi i proslave.
Tekst se nastavlja ispod oglasa
 
Molbe za pomoć u financiranju tako se mogu odnositi i na prikupljanje novca za pomoć prijatelju koji želi studirati, ali i na razne skupe medicinske zahvate.
 
Za razliku od drugih kategorija, odnosno ostalih kampanja od kojih Indiegogo platforma uzima postotak za pokretanje prikupljanja financija, kada su pitanju kampanje za osobne potrebe, provizije nema, odnosno Indiegogo inicijatorima takvih kampanja isplaćuje sav prikupljeni novac.
 
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara