Najbolji posao na svijetu: Plaćaju joj da vrijeme provodi na Instagramu

Foto: Instagram

U DANAŠNJE vrijeme rijetki se sretnici bave poslovima koje uistinu vole, a još je manje onih koji novac zarađuju radeći ono što bi malo tko uopće nazvao poslom.

Liz Eswein (24) spada u posebnu kategoriju ljudi koji su svoj hobi pretvorili u unosan posao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Prije nekoliko godina uzela je ime @NewYorkCity i otad objavljuje fotografije koje je snimila u šetnji New Yorkom. Međutim, stvari su ubrzo krenule nabolje i u kratkom je vremenu postala jedna od najpopularnijih osoba na Instagramu, a danas ima gotovo milijun sljedbenika.Liz i još dva korisnika Instagrama, Brian DiFeo i Anthony Danielle osnovali su Mobile Media Lab, tvrtku koju veliki brendovi angažiraju da im pomognu oko njihovih kampanja na Instagramu.

Primjerice, ako je na Manhattanu organiziran neki tulum, modna revija li humanitarni događaj, Liz i njena ekipa vjerojatno su tamo, naoružani fotoaparatima.

No, posao je ne vodi samo na događaje u New Yorku. Liz se upravo vratila s poslovnog puta, a posjetila je Afriku i London. Sljedeći tjedan putuje u Singapur, a Kate Spade, Coach, Burberry i Estee Lauder samo su neka od velikih imena koja traže njihove usluge, piše Business Insider.

U svakom slučaju, strani mediji pišu kako je ovo "jedan od najboljih poslova na svijetu", a mnogi će se aktivni korisnici društvenih mreža s njima složiti. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara