"Najtužniji turist na svijetu" opet je na odmoru, a fotkama je nadmašio samog sebe

"Najtužniji turist na svijetu" opet je na odmoru, a fotkama je nadmašio samog sebe

Foto: Imgur

KEVIN BLANDFORD u ožujku je od svog poslodavca dobio besplatan luksuzni odmor u Portoriku. Naravno, zvučalo je predobro, pa je nešto moralo upropastiti njegovo veselje.

Nije mogao povesti svoje dijete, pa na odmor nije išla ni njegova supruga, koja je odlučila ostati kod kuće i čuvati bebu.

Blandford je na odmor otišao s prijateljem, a svoju usamljenost na odmoru zabilježio je nizom fotografija koje je objavio na Imguru. "Ni sekunde zabave u Portoriku" ime je galerije koja je postala internetski hit, pogledalo ju je više od 2,5 milijuna ljudi, a Blandford je postao zvijezda.

Kako nesretni turist ne bi upamtio njihovu zemlju samo po lošem, jedna portorikanska turistička agencija pozvala ga je nazad, ovog puta s obitelji. Blandford, supruga i njihovo dijete odsjeli su u resortu Wyndham Grand Rio Mar, a on se ponovno okrenuo fotografiranju. Sve fotografije ponovno je snimio, ovog puta sa svojom obitelji. Koliko se posvetio fotografijama, svjedoči činjenica da je na odmor s obitelji ponio istu odjeću u kojoj je bio kad je otputovao sam.

"Bilo je odlično, moja se žena jako zabavila i bilo nam je stvarno super", rekao je za Huffington Post.

Bio je to prvi odmor na koji je bračni par Blandford otišao s djetetom.

"Nije joj se sviđalo u vodi kad smo skočili s katamarana u ocean, no kad smo se kupali u bazenu bila je jako sretna. To mi je bio omiljeni dio", rekao je za Huffington Post.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara