Najveće hrvatske zvijezde na koncertu u Frankfurtu

Najveće hrvatske zvijezde na koncertu u Frankfurtu

Foto: Facebook

NAJVEĆI hrvatski koncertni spektakl u Njemačkoj, "Hrvatska noć", na rasporedu je 23. studenog 2013. (početak u 19 sati) u Fraport Areni (Ballsporthalle).

Petu godinu u Frankfurtu se održava "Hrvatska noć", najveći koncert u dijaspori koji okuplja na tisuće Hrvata i vodeće zvijezde zabavne i pop glazbe.

Organizator očekuje 10.000 ljudi


Tijekom proteklih godina na Hrvatskoj noći nastupili su svi relevantni izvođači iz domovine, a organizatori iz agencije "Rokaro Numen" za isto su se pobrinuli i za koncert 2013.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ove godine nastupaju najveće zvijezde hrvatske estradne scene: Oliver Dragojević, Gibonni, Crvena Jabuka, Colonia, Mate Bulić, Slavonia Band i Bruno Baković. "Našim ljudima u dijaspori važna je hrvatska riječ. Uvijek kada se pojavimo to je velika radost za naše ljude i zadovoljstvo mi je nastupati. Na koncertu 'Hrvatska noć' 2013. pokrivena je cijela Hrvatska što se tiče izvođača i to će sigurno biti glazbeni happening za naše ljude", izjavio je Oliver Dragojević.

Želeći napraviti brand koji će okupljati najbolje glazbenike i ljude iz cijele Europe, ali i ljude koji će zbog dobrog društva, zabave ili prijatelja doći iz cijelog svijeta organizatori su za mjesto koncerta izabrali Frankfurt i nisu pogriješili.

Koncert se održava u velikoj dvorani u Frankfurtu – Fraport Areni i okuplja oko 10.000 Hrvata i gostiju iz Njemačke, cijele Europe i svijeta. "Radimo na tome da Hrvatska noć bude tradicionalno najbolje okupljanje naših ljudi koji žive izvan domovine. Zato i ovako velik broj vrsnih izvođača koje smo angažirali ove i svih godina dosad. Sve su to vodeća imena hrvatske glazbene scene, zvijezde koje hrvatsko iseljeništvo jako cijeni, a i oni vole nastupati pred našim ljudima koji žive van granica domovine. Nadam se da ćemo opet okupiti 10.000 obožavatelja domovinske pjesme. S obzirom na to kakve su najave i kako ide prodaja karata to bi bilo realno očekivati i ove godine", izjavio je organizator Robert Martinović.

Zbog jako dobre prometne povezanosti, vrlo je lako doći na koncert iz cijelog svijeta, a lista izvođača je svake godina impresivna i okuplja vodeća imena hrvatske glazbene scene. Zanimljivo je da publika dolazi baš iz cijelog svijeta i proteklih godina bilo je onih koji su dolazili iz udaljenih destinacija: Australije, Amerike, Kanade, ali i iz cijele Europe.

A kako izgleda zabava na ovim koncertima možete pogledati ovdje.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara