Nakon 17 godina braka suprug priznao: Ljubavi, ja sam gay i zaljubljen sam u muškarca

Nakon 17 godina braka suprug priznao: Ljubavi, ja sam gay i zaljubljen sam u muškarca

Foto: Shutterstock

ZAMISLITE scenarij. U sretnom ste braku 17 godina, a onda jednog dana shvatite da je vaš suprug homoseksualac, a njegov ljubavnik bi se želio useliti u vaš dom i živjeti s vama. Iako zvuči apsurdno, upravo se to dogodilo 53-godišnjoj Eriki iz Hanovera. Gospođa živi sa svojim suprugom Ewaldom, njihovim 20-godišnjim sinom Elmarom i Ewaldovim dečkom Gotthardom. Za njemački Bild otvorili su vrata svog neobičnog doma i progovorili o suživotu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Erika je operna pjevačica, Ewald je otišao u ranu mirovinu, a Gotthard je frizer. U podrumu njihovog doma živi njihov sin Elmar. Sve je počelo prije četiri godine kada je Ewald priznao Eriki da je gay. Nakon što joj je skuhao finu večeru, rekao joj je istinu. "Ljubavi, ja sam gay i zaljubljen sam u muškarca. Ne bih se želio rastati od tebe, samo bih želio živjeti i s tobom i s njim", iskreno je Ewald otkrio svoje želje. Ono što je najluđe jest reakcija supruge. Erika je izjavila da joj je laknulo kada joj je suprug priznao istinu.

Godinama je njezin suprug bio depresivan, uvijek je bio zabrinut i rastrgan između želje da živi na određeni način. Njegov prvi brak također je propao zbog drugog muškarca, no kad je upoznao Eriku sve joj je rekao, a ona je to prihvatila. U početku je sve bilo u redu te je njihov seksualni život bio potpuno normalan. No, ubrzo je sve postalo rjeđe, dok na kraju nisu prestali spavati zajedno, a nisu ih pomogla ni seksualna pomagala. Danas Ewald spava s Gotthardom, obožava ga, no voli i Eriku, barem platonski. Erika je prihvatila njegovu vrstu ljubavi i kaže da ga ne želi izgubiti. "Ne želim ga izgubiti. Jako je pouzdan i osjetljiv. Radije sam prihvatila njegovog prijatelja u obitelj", zaključila je Erika.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara