Nakon Gorana i Tatjana Dragović Ivanišević u preljubničkoj aferi: Ljubi nogometaša Marka Šimića

Nakon Gorana i Tatjana Dragović Ivanišević u preljubničkoj aferi: Ljubi nogometaša Marka Šimića

Foto: Story.hr

BIVŠA manekenka, supruga Gorana Ivaniševića te majka dvoje djece 33-godišnja Tatjana Dragović Ivanišević tijekom ovog vikenda uhvaćena je u zagrljaju 24-godišnjeg nogometaša Marka Šimića.

Fotografije je objavio časopis Story, a vijest o njenoj izvanbračnoj aferi s mlađahnim nogometašem nije htjela komentirati kao ni suprug Goran. Story pak piše kako se u kuloarima šuška da afera traje već godinu dana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, i Goran je imao svoju aferu s televizijskom voditeljicom Vanjom Halilović koja je trajala duge dvije godine. Tatjana i Goran vjenčali su se 2009. godine, a prije samo nekoliko tjedana u intervjuu za Story komentirala je kako je preboljela i oprostila preljub svog Gorana.

"S godinama sam shvatila koliko je život poseban i lijep, kako svaki trenutak može biti čaroban samo ako tako odlučim vjerovati. I ono najvažnije, naučila sam - oprostiti", izjavila je tada.

Tatjana, Goran i Marko zajedno u Velvetu

Nakon što su u nedjelju snimljeni zajedno, Tatjana i Marko u utorak navečer su bili u zagrebačkom caffeu Velvet gdje se pojavio i Goran Ivanišević, piše Story u srijedu u svom internet izdanju.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara