Nakon skandala sa selfiejem, oglasila se i izraelska Miss Universe

Nakon skandala sa selfiejem, oglasila se i izraelska Miss Universe

Foto: Instagram

NAKON što je zajednička fotografija izraelske i libanonske Miss Universe izazvala buru u Libanonu, sada se oglasila i izraelska misica Doron Matalon koju je libanonska misica Saly Greige optužila da ju je nekoliko dana ranije uhodila kako bi pronašla pogodan trenutak za snimanje njihove zajedničke fotografije na kojoj se također nalaze i Miss Universe Japana i Slovenije.

Podsjetimo, mnogi libanonski mediji napali su svoju misicu jer se fotografirala s Izraelkom, a osim toga, mnogi su Libanonci na društvenim mrežama zahtijevali da se Greige oduzme titula zbog kontakta s državnim neprijateljem.

Naime, dvije zemlje su formalno gledajuću u ratu, iako je njihova granica uglavnom u miru od sukoba 2006. godine. Primjerice, Libanonac bi mogao završiti u zatvoru ako telefonira ili putuje u Izrael, a svi izraelski proizvodi su u Libanonu zabranjeni.

Fotografiju na kojoj se četiri misice smiju, objavila je Izraelka koju je libanonska kolegica sustavno izbjegavala otkako je došla u Miami.

"Od prvog dana mojeg dolaska na natjecanje, bila sam veoma oprezna te sam izbjegavala svaku moguću situaciju koja je mogla dovesti do naše zajedničke fotografije i komunikacije (ona se prethodno u nekoliko navrata pokušala sa mnom fotografirati)", napisala je libanonska misica na svojem Facebooku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Taman kada sam se krenula fotografirati s Miss Japana i s Miss Slovenije, u našu fotku uskočila je Miss Izraela, napravila selfie i objavila ga na svojim društvenim mrežama", nadodala je.

Izraelka Doron Matalon nakon toga ponovno je objavila spornu fotografiju, pritom napisavši da je  tužna zbog skandala koji je ista izazvala, prenosi The Independent.

Na Instagramu je napisala: "Ovakve reakcije me nisu iznenadile, no rastužile su me. Šteta što se neprijateljstvo ni u ovakvim situacijama ne može ostaviti po strani, na samo tri tjedna zbog doživljaja koji ćemo pamtiti cijeli život i mogućnosti da upoznamo djevojke iz cijelog svijeta i susjednih zemalja".


 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara