Nakon više od 20 godina, Bajaga & Instruktori ponovno u Dubrovniku 30. travnja

Foto: PR

NAKON više od dva desetljeća jedno od najvećih imena regije dolazi u Dubrovnik, gdje će veličanstvenim koncertom u Culture Clubu Revelin odsvirati najveće hitove od kojih su mnogi i dan danas dobro poznati svim generacijama.

Bajaga je već širom regije punio koncertne prostore, a u Dubrovnik se vraća nakon dugo vremena, te će ovo biti jedinstvena prilika za sve Dubrovčane da uživaju u čarobnoj večeri punoj prekrasnih pjesama, koje je ovaj autor poklonio svojoj publici.

Bajaga i Instruktori osamdesetih godina su među najpopularnijim i najtiražnijim domaćim bendovima, zahvaljujući velikim hitovima "Berlin", "Zažmuri", "Dobro jutro džezeri", "Samo nam je ljubav potrebna", "442 do Beograda", "Plavi safir", "Verujem, ne verujem" i mnogim drugima. Čitatelji časopisa Rock ga 1984. proglašavaju za "Rock ličnosti sezone", a nakon čega dobija nebrojene glazbene nagrade. U devedesetima Bajaga i Instruktori uspjevaju opstati uz povremene promjene postave, a status velikog benda učvršćuju izdanjima "Četiri godišnja doba" (1991), "Muzika na struju" (1993) i "Od bižuterije do ćilibara" (1996), a muzika puna optimizma i dalje uspjeva preći granice nekada zajedničke države.

Svoju pozitivnu muzičku misiju Bajaga i Instruktori nastavljaju i u 21. stoljeću, između ostalog, albumima "Zmaj od Noćaja" (2001), "Šou počinje u ponoć" (2005) i "Daljina,dim i prašina" (2012). Procjenjuje se da su Bajaga i Instruktori u dosadašnjoj karijeri prodali više od pet milijuna nosača zvuka.

Aktualni album "Daljina, dim i prašina" objavljen je 6. lipnja 2012. godine u paketu s knjigom "Vodič kroz snove", prvom Bajaginom zbirkom poezije koja sadrži po autorovom izboru sedamdesetak pjesama iz svih razdoblja karijere. Ove godine slavi 30 godina svoje uspješne karijere u sklopu koje i dolazi u Dubrovnik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ne moramo isticati da će ovo biti jedinstvena prilika da u prekrasnom ambijentu Culture Cluba Revelina doživite koncertnu čaroliju, kakvu zajedno sa svojom publikom izvode Bajaga&Instruktori.

Vrata Culture Cluba Revelin se otvaraju u 23 h, a koncert počinje u 00:30 h.

Ulaznice:

60 kn promo 100 kom-ograničena količina za najbrže fanove
80 kn pretprodaja
120 na dan koncerta
150 kn VIP

Pretprodajna mjesta:

Caffe “BRAZIL” – DOC
Sport caffe “BALUN” – Mokošica
Caffe Bar “PARADISO”
Caffe Bar “CASABLANCA”
Caffe Bar “MICRO”
Caffe Bar “DIX”
Caffe Bar “LAUS” (TC MERCANTE)
Lounge Bar “CULTO””
Caffe Pizzeria "BLUE PLANET"
Club “23”
Caffe Bar “Zino”

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara