Namješteno ili ne, ovaj video je u dva dana pogledalo pola milijuna ljudi

Namješteno ili ne, ovaj video je u dva dana pogledalo pola milijuna ljudi

Screenshot: YouTube

DJEVOJKA s Novog Zelanda, Libby Shady Latimer, na nesvakidašnji je način privukla mnogo pažnje i to u vrlo kratkom vremenskom roku.

Naime, na svom je Facebook profilu obećala da će, ukoliko skupi sto lajkova, sjesti na električnu ogradu, a zatim snimku objaviti kao dokaz.

Kao što često bude slučaj, mnogi su njen status lajkali jer ih ništa ne košta, a mogli bi se dobro nasmijati. Libby nije iznevjerila one koji su joj dali podršku u ovom blesavom naumu, stoga se s prijateljicom uputila do obližnje farme, jednu žicu stavila pod napon te nakon nekoliko neuspjelih odbrojavanja napokon golom stražnjicom dotakla žicu.


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Udar struje ju je odbacio unaprijed te je pala u travu licem prema dolje. Ostala je tako par trenutaka, a zatim je ustala i svojoj prijateljici Zoey Bonner pokazala lice prekriveno izmetom.

Iako se nije nadala takvom razvoju događaja, Libby je video objavila na Facebooku i gotovo preko noći zaradila deset tisuća lajkova.

Naravno, mnogi su odmah ispod videa na YouTubeu komentirali kako je sve namješteno i planirano u svrhu privlačenja pažnje, no činjenica da je u samo dva dana snimku pogledalo preko pola milijuna ljudi svjedoči da je ta mogućnost manje važna.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara