Neki misle da je ova kosa nova haljina pa se svađaju koje je boje

Neki misle da je ova kosa nova haljina pa se svađaju koje je boje

Screenshot: YouTube

OTKAD je boja bijelo-zlatne ili crno-plave haljine zapalila internet i postala najveći viralni hit u posljednjih 10 godina, mnogi su se pokušali okoristiti iz njezine popularnosti.

To je značilo da smo otad vidjeli nekoliko pokušaja u kojima razni ljudi ili mediji pokušavaju progurati priču o "novoj haljini", a isto se sad radi i s kosom jedne djevojke. Njezino je ime Sabrina Abu-Obeid, ima 24 godine, glazbenica je s Floride i nedavno je obojila kosu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A ta je ista kosa izludjela njezinog dečka koji se nikako ne može odlučiti je li ona plava, ljubičasta, roza. Video koji su objavili na YouTubeu prikupio je više od milijun klikova.

Doduše, jedan, sve samo ne sitan detalj, leži u tome da se boja kose mijenja zbog osvjetljenja. Pa čitava priča sasvim gubi smisao, iako ljude očito i unatoč tomu zabavlja, budući da se na Redditu razvila prava rasprava. Iz perspektive zdravog razuma, s druge strane, kao što je jedna korisnica napisala: "Ljubičasta je. Boja se mijenja zbog različitog osvjetljenja. Izvor informacije: I moja kosa mijenja boju".

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara