Neno Belan i Mladen Grdović zabavljali ekipu na Rujanfestu

Foto: Press

ZAVRŠIO je treći dan velikog gastro–zabavnog spektakla Rujanfesta. Uzbudljivu noć obilježili su Neno Belan & Fiumensi, veseljak iz Zadra Mladen Grdović i tvorci velikih hitova tamburaške glazbe Slavonia Band. Pred prepunom West pozornicom Neno Belan i njegovi Fiumensi svirali su dugo u noć na zadovoljstvo njihovih vjernih obožavatelja.

Mladen Grdović je još jednom pokazao da ima sjajnu publiku i na kontinentu. "Dalmatinac sam", "Nije u šoldima sve" i "Evo mene moji ljudi" samo su neke od pjesama koje su zapalile prepuni šator ispred Rujan pozornice.

Slavonija Band svoje je velike tamburaške hitove izvela na Rujan pozornici. Pjesme poput "Hej lutkice", "Gukni golube" i "Zlatna polja" razgalile su srca brojnih fanova ovih sjajnih šest mladića.

U srijedu su na rasporedu nove glazbene poslastice. Na Rujan pozornicu stižu Jole i Maja Šuput, a West pozornica bit će u znaku rockera iz Županje Opće Opasnosti. Makedonska kuća ugostit će mlade tamburaše u starkama – Mejaše.

Za sve posjetitelje i ove je godine omogućen besplatan prijevoz do lokacije, a za one koji dolaze osobnim automobilima besplatan parking. Besplatni autobus vozit će s četiri različite lokacije: Zagreba (Črnomerac, Ljubljanica i Studentski dom Stjepan Radić), Zaboka, Krapine i Zaprešića tokom cijelog dana za vrijeme trajanja festivala.

Ulaz na Rujanfest je besplatan do 19 sati, a nakon toga karte za sve koncerte mogu se kupiti na blagajni po cijeni od simboličnih 20 kn. Sve informacije vezane za ovogodišnje izdanje Rujanfesta možete pronaći na službenoj stranici.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara