Nevjerojatna transformacija bračnog para: Nisu više željeli biti debeli pa su zajedno krenuli na dijetu

Nevjerojatna transformacija bračnog para: Nisu više željeli biti debeli pa su zajedno krenuli na dijetu

Foto: Facebook

ROBERT FOSTER godinama se igrao sretnog debeljuce, a onda je odlučio da se više ne želi pretvarati da mu debljina ne smeta.

U najdebljoj fazi imao je 150 kila i nosio majice na kojima je pisalo "Pobijedio sam anoreksiju". Za sve druge bio je čovjek neopterećen svojom težinom, ali privatno je sam sebi zamjerao zbog debljine i želio je biti mršav. Bio je ljut jer nije imao snage da svoje četiri kćeri odvede u park, a umorio bi se i kod raspakiravanja namirnica kupljenih u dućanu, piše KDVR.

I njegova žena Jessica imala je problema s debljinom. Dosegla je težinu od 130 kilograma i priznaje da se, unatoč kilaži, osjećala "nevidljivom" jer su je ljudi ignorirali zbog njezine debljine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
U ožujku 2012. bračni par imao je emotivan razgovor. Jessici se približavao 30. rođendan i nije više željela biti debela. I prije su vodili razgovore o tome da moraju smršaviti, ali taj dan nešto je ipak bilo drugačije.

"Obožavam svoju djecu i volim svog supruga, ali to je bio trenutak kada sam mrzila sebe. Nisam im davala cijelu sebe jer sam se gadila sama sebi", ispričala je Jessica i objasnila kako su tada donijeli čvrstu odluku da kreću na dijetu.

Jessica je krenula na zumbu, u nekoliko tjedana izgubila 10 kila i napokon postala motivirana za daljnji rad na svom izgledu. Robertu je trebalo malo duže da se privikne na promjene, ali odmah je krenuo na tenis i počeo preskakati repete. Počeli su zajedno plivati, planinariti i trčati.

Trud se isplatio i danas oboje imaju jednaku težinu - 75 kila. Potpuno su promijenili svoju prehranu, klone se brze hrane i jedu puno voća, povrča i ribe. Kažu da se osjećaju se zdravije i sretnije.

"Volim sebe. Volim ono što vidim u ogledalu. Znam da još imam posla, ali sada sam drugačija osoba", zaključila je zadovoljna Jessica.

 

 

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara