News-Bar Boys snimili novu navijačku himnu

News-Bar Boys snimili novu navijačku himnu

Screenshot: YouTube

NEKOLIKO dana nakon početka Europskog prvenstva u nogometu ekipa News-Bara snimila je satiričnu navijačku himnu posvećenu "onima koji si ne mogu priuštiti odlazak u Poljsku i Ukrajinu".

News-Bar Boys najavili su novu navijačku himnu u svom stilu:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Novi navijački hit "Dajte gol (samo za nju)", koji je u samo 24 sata na YouTubeu pogledalo nekoliko ljudi (ne znamo točno koliko), vrlo bi brzo mogao postati nova himna "kockastih". Priča o grupi News-Bar Boys počela je 2005. kad nisu s grupom Connect snimili pjesmu "Boja mojih vena". Nastavilo se 2006.  kad nisu dobili Porina za hit godine prema izboru publike.

Ova priča jučer je dobila novo poglavlje. U kristalnoj dvorani hotela WestOut News-Bar Boysi održali su svečanu komemoraciju u povodu izlaska nove pjesme. Pjesma je nastajala nekoliko godina, a u komponiranju su među ostalim pomogli i Sir George Foster, predstojnik katedre za kompoziciju pri Britanskoj glazbenoj akademiji, te poznati danski dirigent i kompozitor Olaf Stipichson. Pjesma je snimana u svjetski poznatom studiju Homogay na zagrebačkoj Trešnjevci, a postoji šansa da su produkciju radili Rick Rubin i Phil Spector.

Dodajmo još kako je snimljen i spot za pjesmu čija će premijera biti uoči kraja Eura. Režiju spota potpisuje grof Wlad Luczic, jedan od najperspektivnijih mladih transilvanijskih redatelja. Spot je sniman u Zagrebu, Splitu, Rijeci, Puli, Kijevu, Krakowu, Tokiju, Kualalumpuru i Babinoj Gredi. Na snimanju je sudjelovalo petstotinjak navijača, 200 plesačica, 50 kaskadera, tri nuklearna fizičara i jedan Bosanac."

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara