Nije im dugo trebalo: Već imaju trailer za film o nestalom avionu, navukli na sebe bijes

Nije im dugo trebalo: Već imaju trailer za film o nestalom avionu, navukli na sebe bijes

Screenshot: YouTube

MALEZIJSKI avion još uvijek nije nađen i potpuna je nepoznanica što se dogodilo 239 ljudi koji su u njemu bili u trenutku nestanka, ali indijski redatelj Rupesh Paul najavio je snimanje filma upravo o toj priči.

Na festivalu u Cannesu izjavio je za Hollywood Reporter da se drama, nazvana "Vanishing Act", neće "doticati obitelji nestalih putnika". Film bi u rujnu trebao biti gotov, a Paul inzistira na tome da ne eksploatira tuđu tragediju: "Kontroverze će pomoći indirektno, ali ne unovčujemo direktno ovo što se dogodilo", kazao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Paul filmom želi ispričati "sakrivenu priču o nestalom avionu, baziranu na istražnom izvješću koje je odbačeno", izjavio je za CNN.

Od nestanka aviona prošlo je malo više od dva mjeseca, a produkcijski je tim filmu stigao smisliti naslov, isprintati promotivne brošure na osam stranica, složiti trailer te, prema Paulovim riječima, zainteresirati investitore iz Kine i Malezije.

Vijest o snimanju filma nije nimalo dobro odijeknula medijima. Svi veći inozemni portali osuđuju potez, nazivajući Paula oportunistom najgore vrste.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara