Nije štedjela: Kolinda se nije mogla odlučiti oko boje kaputa za inauguraciju pa je kupila dva

Nije štedjela: Kolinda se nije mogla odlučiti oko boje kaputa za inauguraciju pa je kupila dva

Foto: Hina

KOLINDA GRABAR KITAROVIĆ do zadnjeg se časa nije mogla odlučiti koju će boju kaputa i haljine odjenuti za inauguraciju tako da su za nju sašili dvije verzije. Krešimir Stolnik, vlasnik modne kuće, "navijao" je za boju slonovače, ali se ona na kraju odlučila za nijansu kraljevsko plave.

"Trebalo je uskladiti kaput s njenim make upom i fizionomijom, ali je buduća predsjednica ipak imala glavnu riječ", rekao je Indexu Stolnik, koji je danas cijeli dan primao pozive žena koje bi željele kupiti isti model. Materijal kaputa i haljine je vuneni krep, a haljina je bila protkana srebrnim nitima što je haljini dalo rastezljivost. Oko struka je imala remen s motivom hrvatskog pletera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Probe u Sheratonu

Stolnik kaže da Kolinda nikad nije kupovala kod njih i da mu nije rekla tko ih je preporučio. Na nekoliko proba dizajnerica Lidija Skočibušić i krojači dolazili su Grabar Kitarović u hotel Sheraton, gdje je imala privremeni ured. Kažu da nije bila zahtjevna niti je imala puno prigovora. Kaput i haljina mogli bi stajati između oko pet tisuća kuna, a budući da je uzela dvije verzije potrošila je oko 10.000 kuna.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara