Nije više željela biti "ona debela u kutu koja nema dečka" pa je smršavila, a frajeri navalili

Foto: Facebook

HAZEL DYSON imala je više od 140 kila i vjerovala da će zbog toga zauvijek ostati sama.

Nikada nije imala dečka i osjećala se zarobljeno u svom tijelu. Muškarci su ju vrijeđali zbog njezinog izgleda, govorili joj da je ogromna i odvratna. To je uništilo njezino samopouzdanje.

"Borila sam se s debljinom od djetinjstva. Tijekom godina težina se nagomilala i kada sam imala 21 godinu težila sam 142 kilograma. Sve moje prijateljice bile su jako vitke i lijepe, a ja sam uvijek bila ona debela u kutu. Obitelj mi je pokušavala srediti spojeve na slijepo, ali bilo me previše sram toga kako izgledam. Nikada nikoga nisam upoznala. Onda sam izmišljala priče o muškarcima kako nitko ne bi znao da nikada nisam imala dečka", ispričala je Hazel.

Svoju tugu i sram zbog debljine utapala je u hrani i izjedala pizze, čokoladne torte i hranu iz dostave, piše Daily Mail. Nije izlazila iz kuće i dane je provodila gledajući televiziju. Kada joj je njezin doktor rekao da će morati na operaciju zamjene kuka prije '30-te ako ne smršavi, shvatila je da hitno mora promijeniti svoje prehrambene navike.

 


"Bila sam prestravljena. Do tada sam krivnju za svoju težinu prebacivala na sindrom policističnih jajnika, ali onda sam shvatila da moram prestati nalaziti isprike. Stalno sam bila umorna i ostajala bez daha, a sada su se i moje kosti pod mojom težinom. Svaki put kada bih otvorila Facebook, vidjela sam slike svojih prijatelja koji su se ženili i zabavljali. Svi su živjeli svoje živote i ja sam to željela", kaže Hazel.

Pridružila se programu za mršavljenje, izbacila lošu hranu sa svog jelovnika i počela vježbati. Nakon nekoliko godina dijete Hazel je svoj 26. rođendan dočekala 80 kila mršavija: "Nisam željela navršiti 30 godina, a ne doživjeti romansu. Mislim da svaka cura sanja o tome da upozna nekog posebnog s kim će dijeliti svoj život".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Nakon toga učlanila se na stranicu za online dating gdje su je muškarci zasuli komplimentima: "Bojala sam se da će mi slati grozne poruke o mom izgledu jer su u prošlosti bili grozni prema meni. Ali svi su bili ljubazni i rekli mi da imam krasan osmjeh. Svaki put kada bih se ulogirala na stranicu imala sam poruku od nekoga tko me zvao van. Nisam mogla vjerovati".

Nakon nekoliko mjeseci Hazel se zaljubila: "Bio je divan dečko. Bilo me je sram priznati mu da nikada nisam imala nikoga, ali imao je puno razumijevanja. Uvijek je teško kada upoznaješ nekog novog, a još je gore kada to sve prvi put radiš s 26 godina".

Nakon devet mjeseci prekinula je tu vezu, ali ne žali za iskustvom i redovito odlazi na spojeve u nadi da će uskoro upoznati svoju srodnu dušu. 

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara