Nina Badrić: Nemam konkurencije, ne sviđa mi se ono što rade Rozga i Severina

Nina Badrić: Nemam konkurencije, ne sviđa mi se ono što rade Rozga i Severina

Foto: Instagram

ČINI se kako Nina Badrić dijeli slično mišljenje kao i njezin kolega Massimo Savić. Naime, Badrić je za srpski Kurir kazala kako u Hrvatskoj nema prave konkurencije, a otkrila je i što misli o glazbenom izričaju kolegica Severine i Jelene Rozge.

"Nas tri dijelimo isti glazbeni kruh. Ipak, ovaj posao radimo na potpuno drugačiji način. Da mi se sviđa ono što rade, i ja bih tako radila, ali ja sam iz neke druge priče. Gledam svoju kuću. Svatko ide svojim putem i radi onako kako se osjeća. Najpoštenije je predstavljati se pjesmom, i to je
najteži put".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, Massimo je također kazao da su mu Severina i Rozga prijateljice, no da s njima zasigurno ne bi snimio duet pa ni onda kada bi mu bio ponuđen basnoslovan novčani iznos.

Na pitanje, je li postoji netko koga smatra konkurencijom na hrvatskoj estradi, Badrić je neskromno odgovorila:

"Nikada nikoga nisam doživljavala kao konkurenciju. Nemam je, svatko od nas je original i dovoljno poseban da ima svoje mjesto. Ne možeš se sam pozicionirati, publika te je odabrala. Ja žudim za zdravom konkurencijom. Sigurna sam da ima mnogo talenata, ne znam u čemu je problem i žao mi je što scenu mlađih pjevača držimo Gibonni, Toni, Severina, ja i drugi. Mlade nade i nove generacije trebaju se pokazati i dokazati".


 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara