Njemački nogometni heroj pobjeđuje i izvan terena: "Danas svijet napokon upoznaje ovu ljepoticu"

Njemački nogometni heroj pobjeđuje i izvan terena: "Danas svijet napokon upoznaje ovu ljepoticu"

Foto: Guliver Image/Getty Images

MARIO GOETZE sinoć se prometnuo u pravog njemačkog heroja.

Svi grijesi su mu oprošteni zahvaljujući golu koji je Nijemce odveo na vrh, a Argentince bacio u očaj. I, naravno, zahvaljujući tomu dobio zasluženu medijsku pažnju.

A, kao što je bilo i za očekivati, mediji i fanovi su se zainteresirali za svaki aspekt njegova života, pa tako i ljubavni. Što znači da je u središte pažnje došla i njegova djevojka Ann-Kathrin Brommel, koju se sad proglašava najzgodnijom curom nogometaša ovog Svjetskog prvenstva.

Zgodna Nijemica svojeg je 22-godišnjeg dečka bodrila na tribinama, što je obilato popraćenom na fanovskim računima na društvenim mrežama, gdje su, između ostalog, sakupljene i sve fotke s njezinih starih, ugašenih profila. Osim toga, od sinoć se na Twitteru objavljuju razni komentari koji pokazuju da je Ann-Kathrin prilično poznata u Njemačkoj.

"Goetze zabio pobjednički gol na SP-u i još otišao kući s Ann Kathrin Brommel. Pa vi recite da Bog nema favorite", "Danas je dan kad svijet upoznaje Ann Kathrin Brommel" ili "Svi vi povremeni fanovi nogometa, ne guglajte #Goetze. Umjesto toga guglajte njegovu djevojku Ann Kathrin Brommel. Bolje ćete spavati", samo su neki od komentara.

Inače, Ann-Kathrin je manekenka i pjevačica, ima 24 godine, a Goetzea je upoznala 2012. godine. Glazbenu karijeru vodi pod aliasom Trina B i natjecala se u njemačkoj inačici showa "Next Top Model". Pogledajte je i u ovom seksi videu.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara