Njezina fotografija skupila je više od milijun lajkova na Facebooku

Njezina fotografija skupila je više od milijun lajkova na Facebooku

Screenshot: Facebook

FACEBOOK stranica "Humans of New York" svakodnevno nam donosi zanimljive zgode iz života stanovnika New Yorka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Njezin autor Brandon Stanton fotografira nepoznate ljude i bilježi njihove životne priče. Posljednja priča koja je oduševila korisnike Facebooka dolazi od jedne Amerikanke koja je željela podijeliti svoj ponos zbog činjenice da je uspjela u životu unatoč okolnostima zbog kojih se činilo da je osuđena na neuspjeh.

"Dobila sam dijete kada mi je bilo 16 godina. Izbačena sam iz srednje škole zbog izostanaka. Moja obitelj i zajednica otpisali su me. Ali odmah sam dobila posao u trgovini sa sportskom opremom. Uskoro sam uspjela dobiti posao kao recepcionistica u kompaniji i dali su mi dovoljno odgovornosti pa sam naučila raditi i s porezom. S vremenom sam naučila dovoljno da postanem pomoćnica. Onda su mi ponudili posao u manjoj tvrtki i iako se radilo o manjoj plaći, ponudili su mi da vodim sve njihove knjige, obveze prema dobavljačima, potraživanje kupaca, sve. Radilo se o manje novca, ali željela sam iskustvo pa sam riskirala. Rekli su mi da me ne mogu službeno nazvati revizorom jer nemam fakultetsku diplomu pa sam za pet mjeseci završila potreban tečaj, samo kako bi sve bilo službeno. Dakle, nakon djeteta u 16. godini dospjela sam do mjesta revizora u kompaniji, sve to bez fakultetske diplome. Možete li vjerovati? Iskreno, toliko dugo čekam na to da nekome ovo kažem, prošli tjedan sam sve ispričala predstavnici službe za korisnike. Bila je ljubazna i pravila se da ju to zanima", ispričala je.

Fotografija je objavljena 30. lipnja i do danas je skupila više od milijuna lajkova, a podijeljena je više od 50 tisuća puta.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara