Njihova ljubavna priča oduševila je svijet: Bila je na rubu smrti, a on joj je spasio život

Njihova ljubavna priča oduševila je svijet: Bila je na rubu smrti, a on joj je spasio život

Foto: Facebook

U SIJEČNJU 2012., zaposlenik hitne pomoći iz Clearwatera u Floridi, Cameron Hill, izašao je na teren i svjedočio posljedicama brutalnog napada. Žrtvu, Melissu Dohme, njezin je bivši dečko nožem izbo 30 puta.

Cameron je za Tampa Bay Times rekao da je Melissa bila toliko prekrivena krvlju da niste mogli uopće zaključiti da je plavuša.

Melissa je jedva preživjela napad, a u bolnici liječnici su se borili za njen život. Četiri puta se vraćala iz mrtvih, pretrpjela je moždani udar, a zbog oštećenja živaca paralizirana joj je jedna strana lica.

Oporavila se, njezin bivši dečko Robert Burton u zatvoru će provesti ostatak života, a ona je otada aktivistica za prava zlostavljanih žena i vodi Facebook stranicu na kojoj podiže svijest o ovom problemu.

Tijekom govora u jednoj crkvi upoznala je i muškarce koji su joj spasili život, a među njima je bio i Cameron. Znali su da nešto imaju čim su se upoznali i ubrzo se rodila ljubav.

Ovog ponedjeljka, Dohme je pozvana da baci prvu lopticu na bejzbol utakmici Tampa Bay Raysa, ali nije očekivala da će je njezin dečko iznenaditi.

Na loptici je pisalo "hoćeš li se udati za mene", a na teren je izašao i Cameron i zaprosio je pred cijelim stadionom. Naravno, pristala je.

"Bila sam toliko iznenađena, toliko zaljubljena i osjećam se kao da sam u oblacima", rekla je.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara