Njima stvaran dodir nije dovoljan: Ovo su celebovi koji tvrde da su imali seksi susrete s duhovima

Njima stvaran dodir nije dovoljan: Ovo su celebovi koji tvrde da su imali seksi susrete s duhovima

Foto: Shutterstock

LJUDI najčešće susrete s paranormalnim pojavama ne poistovjećuju s ugodom. Ali ove zvijezde misle suprotno.

Ako ste mislili da samo zato što je bila posljednja, mlada Kesha ujedno i jedina koja je u javnosti priznala susret sa seksi duhom, prevarili ste se. U Hollywoodu, svijetu gdje je sve moguće, takvih je slučajeva bilo prilično mnogo, pogotovo kad uzmemo u obzir činjenicu o kakvom se ludilu ustvari radi. The Daily Beast je prikupio popis onih koji su se očitovali o seksu s paranormalnom pojavom.

Lucy Liu

Davne 1999. godine seksi glumica za Us Weekly izjavila je da je za vrijeme drijemanja u svojoj kući osjetila prisustvo nadnaravnog koje se nadvilo nad nju te je pritom imala kratku...senzaciju. "To je bilo čisto blagostanje. Osjetila sam sve. Dosegla sam vrhunac. I onda je on otplutao", objasnila je.

Ke$ha

Mlada divljakuša o svom je susretu s duhom napisala i pjesmu "Supernatural", a prilikom gostovanja kod Ryana Seacresta objasnila ju je riječima da je bazirana na "provođenju seksi vremena s duhom". "Moj novi singl inspiriran je erotskim paranormalnim iskustvima. Takav seks je neopisiv. Ne znam ime duha s kojim sam bila intimna, ali to se dogodilo nekoliko puta", ispričala je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Dan Aykroyd

Zvijezda "Istjerivača duhova" toliko je naviknuta na susrete s paranormalnim da mu nije bilo nimalo čudno kad mu se duh jedne noći ušuljao u krevet. On se priljubio uz njega, a smatra da je u pitanju prethodni vlasnik kuće koji je u tom istom krevetu preminuo: "Priljubio sam se uz njega i tako smo spavali. Bilo mi je ugodno", ispričao je za Contact Music.

Anna Nicole Smith


Playboyeva zečica 2004. godine otkrila je časopisu FHM da se običavala seksati s duhom dok je živjela u Teksasu. Prvo je mislila da je u pitanju njezin dečko, ali onda se "jedno jutro probudila i saznala da nije". "Prestravilo me, ali onda sam pomislila: 'Pa što? Nikad me nije ozlijedio i samo mi je priuštio nevjerojatan seks - ustvari problem ne postoji'".

Paz de la Huerta

U posjetu Gracelandu sa svojim bivšim dečkom glumica je navodno dobila malo više od prosječnog obilaska. Oduvijek je bila oduševljena Elvisom, ispričala je za New York Times, a stojeći u njegovom studiju mogla ga je osjetiti: "Osjetila sam kako me dodiruje. Osjetila sam da njegov duh prolazi kroz mene i pruža mi užitak. Kao da me škaklja perom".

Coco Austin

Bujna starleta svojedobno je ispričala da je jednom imala susret s "perverznim" duhom: "Sjedila sam na kauču i gledala TV. Nosila sam spavaćicu i osjetila sam kako se pomiče prema gore. Pogledala sam dolje i prestravila se. Povukla sam je natrag, nastavila gledati TV, ali onda sam istu stvar osjetila ponovo. Nakon toga osjetila sam i dah na svom uhu", prisjetila se za Naughty But Nice.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara