Noel Gallagher ima poruku za kolege: Ako ste uspješni to znači da ste sranje!

Noel Gallagher ima poruku za kolege: Ako ste uspješni to znači da ste sranje!

Foto: Guliver Image/Getty Images

NOEL GALLAGHER očito je u glavi još uvijek buntovni tinejdžer koji misli da uspjeh i zarada u glazbi automatski znače da je u pitanju smeće (i pritom naravno ne misli da je to primjenjivo na njegovu glazbu od prije nekoliko godina).

Svojim kolegama je, naime, poručio da, ako se nalaze na prvom mjestu britanske glazbene ljestvice to "automatski znači da su sranje". Kazao je to u razgovoru za NME, osvrćući se na trenutno stanje na glazbenoj sceni (čime, jasno, isključuje mogućnost da se teorija primjeni na period u kojem je Oasis žario i palio).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
"Bendovi se prilagođavaju industriji, a industrija je već odlučila što želi na jebenim ljestvicama. Svaka jebena pjesma u top 10 je isto sranje s drugim glasom. Ako ste danas broj jedan na ljestvicama, to automatski znači da ste sranje", kazao je te dodao da Oasis iz '90-ih ne bi imao šanse probiti se u današnjoj klimi, budući da vas se procjenjuje prema tome "koliko jebenih sljedbenika imate na Facebooku".

Doduše, unatoč isključivosti, nije Gallagher toliko ni u krivu, još kad bi barem prestao njegovati taj imidž pretencioznog šupka zbog kojeg to što govori djeluje samo kao obična ljubomora, možda bi se zbog njegovih riječi još netko i zapitao.
 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara