Obitelj Vala Kilmera otkrila: "Ima tumor, no umrijet će jer se zbog vjere odbija liječiti"

Obitelj Vala Kilmera otkrila: "Ima tumor, no umrijet će jer se zbog vjere odbija liječiti"

Foto: Guliver Image/ Getty Images

VAL KILMER ipak boluje od tumora grla, barem su to potvrdili članovi njegove obitelji koji tvrde da će ga "vjera ubiti jer zbog nje odbija liječenje", piše TMZ.

Podsjetimo, glumac je prošlog tjedna završio u bolnici zbog krvarenja iz grla te iako je na svojem Facebooku negirao da boluje od tumora, sada se oglasila njegova obitelj koja je ipak potvrdila tu dijagnozu:

"Val još od ljeta zna da ima tumor, zbog čega je imao i problema s govorom. Kao što se primijetili, često je nosio šalove i slične odjevne predmete jer mu je vrat zbog tumora često natečen", kazali su i nadodali kako su ga dosad u više navrata pokušali uvjeriti da prihvati liječničku pomoć, ali on ju je odbijao zbog religioznih uvjerenja.

Val je zbog zasad nepoznatog religioznog pokreta odbacio sve opcije liječenja ponuđene od strane doktora, a sve koji su bili uporni u tome da ga razuvjere, izbacio iz svojeg života.

Obitelj je također navela kako Val u početku nije htio priznati da doživljava teške bolove jer bi to značilo da njegove molitve nemaju učinka. Naime, pripadnici religioznog pokreta kojemu glumac pripada vjeruju da su molitve jedini način izlječenja.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara