Obožavateljice šokirane: Bio je najljepši Talijan ikada, a onda je otkrio plastičnu kirurgiju

Obožavateljice šokirane: Bio je najljepši Talijan ikada, a onda je otkrio plastičnu kirurgiju

Screenshot: YouTube

GABRIEL GARKO bio je jedan od najzgodnijih talijanskih glumaca. Scene u kojima se pojavljivao potpuno gol bacale su žene u trans, a samo njegovo ime djelovalo je magično na njih. No nakon što su vidjele novi izgled popularnog glumca, obožavateljice su doživjele potpuno razočaranje.

 

Who’s gonna ride your wild horses? Who’s gonna drown in your blue sea? Who’s gonna fall at the foot of thee?

A photo posted by Gabriel Garko (@gabrielgarkoreal) on

Godinama je 41-godišnji Garko nosio titulu najljepšeg Talijana, a uloga mafijaškog bossa u seriji "L'onore e il rispetto" donijela mu je veliku slavu u domovini. Paparazzi su ga pratili u stopu, a osvojio je i jednu od najljepših Talijanki, Manuelu Arcuri. Glumio je čak i legendarnog holivudskog zavodnika Rudolfa Valentina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zbog svoje želje da ostane mlad i lijep zauvijek, okrenuo se plastičnoj kirurgiji, a rezultati nisu onakvi kakve je očekivao.

U nedjelju je na RAI 1 emitirana emisija u kojoj je gostovao, a gledatelje je zapanjilo njegovo zategnuto i neprirodno lice. Brojne obožavateljice zasule su društvene mreže komentarima o njegovom izgledu, pitajući se što mu je to trebalo. Neki ga uspoređuju sa ženom mačkom, dok su drugi napisali telefonski broj za pomoć poznatima koji su bili žrtve plastične kirurgije.

"Ljepota sama po sebi ništa ne donosi. Pomogla mi je u karijeri, ali kad si samo lijep, to te ne vodi nigdje", rekao je Garko u intervjuu. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara