Od kondoma do gutanja: Frajeri priznali što ih najviše razočara u seksu

Screenshot: YouTube

MUŠKARCI se često žele osjećati kao zvijezde vlastitog pornića, ali stvarnost im to ne dopušta.

To najbolje ilustrira lista Ollieja McAteera, novinara britanskog Metroa, koji je odlučio napraviti popis najrazočaravajućih stvari u seksu. Što to najviše nervira mužjake kada se nađu u krevetu pročitajte u nastavku.

1. Igračke za seks. Kako se možemo natjecati s 30 centimetara dugim spravama koje se rotiraju? Zadnji put kada sam bacio pogled moj penis se nije vrtio u krug (iako, zar ne bi to bilo super?).

2. Preuranjena ejakulacija. "Draga, kunem se da mi se ovo nikada nije dogodilo.". Događa se stalno.

3. Kada me pita "je li to sve". Da, to je sve, Želiš li da izvedem trik s kartama ili napravim žirafu od balona?

4. Kada žene ne gutaju.
Ne postoji ništa manje seksi od usiljenog smješka i pljuvanja kraj kreveta nakon kojeg slijedi temeljito ispiranje s vodicom za usta.

5. Činjenica da seks ne izgleda kao u pornićima.
Vođenje ljubavi je divno. Ali 80 posto vremena muškarac sanja o tome da njegova spavaća soba postane set filma za odrasle.

6. Kondomi.
Da, oni možda i jesu zaštita od trudnoće i sprječavaju širenje seksualno prenosivih bolesti, ali nisu ugodni. Naravno, nosimo ih bez obzira na to.

7. Kada žena ne ispušta nikakve zvukove.
Muškarac treba ohrabrenje, baš kao kada netko navija za vas na utakmici. Zato nam dajte uzdah kako bismo znali da sve radimo kako treba, ok?

8. Kada ispušta previše zvukova.
Postoje uzdasi zadovoljstva, a postoji i zavijanje koje nalikuje ozlijeđenom jelenu u šumi. Nemojte biti ta osoba.

9. Kada želite isprobati egzotičnu pozu i pokušaj propadne.
Vrijeme je da isprobate onu egzotičnu pozu koju ste označili u Karma Sutri. Ali ono što izgleda kao zabavna i uzbudljiva poza ubrzo se pretvori u hrvanje u kojem se netko obično ozlijedi.

10. Kada nam se kaže da veličina nije važna.
Naravno da je veličina važna, možda ne za seks, ali imati veliki penis pomaže muškarcu da se osjeća deset puta muževnije.

11. Kada nam se spusti usred akcije.
Jedina prihvatljiva isprika za to je previše seksa. Važno je napomenuti da to nema apsolutno nikakve veze sa ženom s kojom se seksate.

12. Znojenje.
Kažu da je seks najbolji oblik vježbe, ali za vježbanje postoje teretane. Muškarac nema vremena za znojenje u krevetu. Nitko ne želi da se kapi znoja strovale u oči ili usta njihove žene.

13. Predlaganje seksa u troje.
Muškarac više ne može predložiti seks u troje bez toga da izgleda kao napaljena seks štetočina.

14. Suđenje.
Iako žene kažu da ne donose presudu o frajerovoj izvedbi, kao da pored kreveta stoji skup stručnjaka koji drži tablicu s rezultatima

15. Kada nas pitaju možemo li opet trenutak nakon što smo završili.
Žene, dajte nam najmanje sat vremena. Ako ste upoznale muškarca koji može prihvatiti taj izazov unutar nekoliko minuta od završetka seksa, onda ga čuvajte i nikada ga nemojte pustiti jer on sigurno nekakav seksualni ratnik.

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara