Odličan Špancirfest after program na pozornici uz Dravu

Foto: Press

ŠPANCIRFEST pozornica posjetiteljima željnima ludog provoda za vrijeme trajanja festivala (22.8. – 31. 8.) nudi ludu cjelonoćnu zabavu od 22  pa sve do 6 sati ujutro. Za sve partijanere i ove je godine organiziran bus koji će ih sigurno dovoziti na i odvoziti s pozornice.

Iako je Špancirfest prepun svakodnevnih događanja, koncerata, performansa i zabave, mnogi posjetitelji Festivala dobrih emocija traže još uzbuđenja. Za njih Špancirfest već niz godina priprema zanimljiv i relevantan after program, koji se udomaćio na pozornici uz sportsku dvoranu na Dravi.

I ove godine na pozornici uz Dravu nastupit će mnoga zvučna imena domaće i svjetske scene elektronske glazbe. Najzvučnije ime je svakako hrvatski virtuoz techno produkcije Petar Dundov, kojem će ove godine pripasti čast otvorenja programa Arena pozornice (22.8.). Atmosferu Ultre i drugih velikih festivala donijeti će EDM zvijezda Beltek, a veliki broj obožavatelja razveselit će se povratku house majstora i hit-makera Gramophonedzie. Posebna atrakcija će zasigurno biti i nastup popularne Remi iz grupe Elemental koja se dokazala kao vladarica pozornice i u ulozi MC-a pa se pripremite vidjeti je i u ulozi u kojoj to možda niste navikli - kao vokalnu pratnju Chew The Fat! Croatia ritmovima na afteru poslije koncerta Stereo MC’s i Kirila (29.8.)
 
Pozornica ima i retro štih pa će tako nedjeljni after nakon Urbana i 2Cellos (24.8.) biti ispunjen nostalgičnim povratkom u zvuk 90-ih na Dance Hard partyju pod vodstvom DJ Kneže, a noć nakon koncerta kultnih Blondie na Starome gradu (ponedjeljak 25.8.), rezervirana je za već tradicionalno urnebesnu rock trash zabavu pod dirigentskom DJ palicom rezidenta pozornice  - Marija Kovača.
 
Kao podrška headlinerima ove će godine nastupiti mnogi manje poznati ili mladi predstavnici domaće DJ scene, kojima će se dati važna prilika da nastupe i pokažu svoj talent u vrhunskim produkcijskim uvjetima, kakve pruža pozornica Špancirfesta.
 
Kao i svake godine, za špancirere željne zabave do jutra, osiguran je besplatni i sigurni prijevoz do Špancirfest Arena Pozornice busevima. Busevi će od 23 sata pa sve do 6 sati ujutro, svakih pola sata prometovati kružnom rutom na relaciji Trg slobode – Arena Varaždin – Trg slobode.
 
Ulaznice za gore spominjanu pozornicu Špancirfesta mogu se kupiti na prodajnim mjestima Eventima te putem Entrio online prodaje.
 
Dostupan je ograničen broj festivalskih ulaznica za ovu pozornicu po cijeni od 159 kuna za šest večeri, te neograničen broj dnevnih ulaznica od 19 do 69 kuna, ovisno o večeri s tim da je cijena ulaznice do ponoći uvijek niža.
 
Program Špancirfest Pozornice uz Dravu 2014:
 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Petak 22.8.
Petar Dundov, DJ Deeg, Mandrax
 
Subota 23.8.
BELTEK, Tony D, Dennie
 
Nedjelja 24.8.
Dance Hard 90s party - DJ Kneža
 
Ponedjeljak 25.8.
DJ Mario Kovač - Blondie after party
 
Petak 29.8.
Chew The Fat! Croatia
YESH feat. REMI (Elemental), Good Fellaz
 
Subota 30.8.
Gramophonedzie, Supersonics, Chamae
 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara