Odlikašica Vlatka Pokos: U posljednje mi vrijeme prilaze oženjeni muškarci

Odlikašica Vlatka Pokos: U posljednje mi vrijeme prilaze oženjeni muškarci

Foto: Index

IAKO je prije samo nekoliko mjeseci upisala turistički menadžment na zagrebačkom VERN-u Vlatka Pokos već je položila pet ispita. I to sve s peticom, a posljednji u nizu položenih ispita bio je onaj iz matematike.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ponosno mogu reći da više nisam brucošica. U posljednje vrijeme puno učim, gotovo pa ni ne izlazim iz kuće. Osjećam se kao da imam 18 godina. Na moj je uspjeh najviše ponosna baka Ljubica koja je oduvijek bila puna ljubavi za mene. Fakultet mi je definitivno promijenio život na bolje, a uz studiranje i dalje radim", ističe voditeljica emisije "Živim sa stilom" koja je nedavno postala i zaštitno lice njemačkog branda Kik Textilien.

Budući da je sutra Valentinovo Vlatku smo upitali je li zaljubljena i hoće li proslaviti sutrašnji dan. "Velike se ljubavi u životu ne događaju često i nije lako pronaći onog pravog. No ne opterećujem se previše time. Nedavno mi je u emisiji gostovala Vera Čudina koja mi je rekla da će mi se uskoro dogoditi jedna velika ljubav i da ću biti ludo zaljubljena. Problem je u tome što se muškarci boje biti u vezi sa ženom poput mene. Oni više vole slabije žene, kojima se može manipulirati. Događa mi se često u posljednje vrijeme da mi prilaze oženjeni muškarci. Vidite, takve su veze unaprijed osuđene na propast. Žao mi je i što se kod nas na sve što je drugačije gleda s podsmijehom. Znam to po sebi jer sam neudata i nemam djece. Moj je životni put drugačiji i samo mi je žao što i s 25 godina nisam bila ovoliko hrabra", zaključila je voditeljica i pjevačica koja trenutačno priprema ispit iz engleskog jezika.
 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara