Ona je nova "miss debeljuca", a titulu je shvatila kao poziv u misiju

Ona je nova "miss debeljuca", a titulu je shvatila kao poziv u misiju

Foto: Twitter, Facebok

ELENA RAOUNA ima 22 godine i ovogodišnja je pobjednica natjecanja za Miss oblina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Točnije, u pitanju je britansko natjecanje na koje se prijavljuju debeljuce i koje se održava pod nazivom Miss British Beauty Curve, a trenutna nositeljica titule poželjela je sa svim ženama diljem svijeta podijeliti svoju poruku.

U intervjuu za Daily Mail pojasnila je koliko je odlučna u tome da svoje mišljenje o "ženama s oblinama" podijeli sa svijetom te je pojasnila: "Ne morate nositi najmanji konfekcijski broj da biste bili model i možete u isto vrijeme biti lijepi i nositi velike brojeve".

"Moje je samopouzdanje raslo s godinama i nadam se da ću i druge krupne djevojke inspirirati da se dobro osjećaju u svojoj koži", ispričala je Raouna koja ima svoju stranicu na Facebooku, a sa svijetom komunicira i preko Twittera. Nada se da će joj ova pobjeda dati prostora da pomogne djevojkama koje se bore sa samopouzdanjem: "Ako mogu djevojkama koje se bore s kilogramima na neki način povećati samopouzdanje pokazujući im da je svatko lijep na svoj način, izvana i iznutra, onda je to fantastično", zaključila je.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara